Технологія сиру — Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є. (978-617-598-122-1)

280.00 

Лучшие условия покупки!

  • Флажок Удовольствие гарантировано
  • Флажок Беспроблемный возврат
  • Флажок Безопасные платежи
ГАРАНТИРОВАНО БЕЗОПАСНОЕ ОФОРМЛЕНИЕ
  • Карта VISA
  • MasterCard
  • Apple Pay
Артикул: 48a3af0df259 Категория:

У підручнику систематизовано наукові досягнення і практичний досвід науковців та інженерів-технологів сироробної галузі України, Литви і Білорусі. Зокрема, наведено сучасну кваліфікацію сирів, вимоги до якості молока, особливості застосування бактеріальних заквасок, молокозсідальних ферментів, викладено технологію нових видів сирів, зокрема термокислотних, плавлених, з врахуванням сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості та апаратурного оформлення технологічних процесів.

Brand