Отображение 241–256 из 513Цены: по убыванию
-
210.00 ₴
У посібнику аналізується сутність ідеї європейської інтеграції, її еволюція протягом століть, досліджено ключові теорії та концепції європейської інтеграції, проведено їх змістовне зіставлення, розглянуто передумови й історію розвитку Європейського Союзу, процес поглиблення та розширення європейської інтеграції, сучасні тенденції розвитку, висвітлено характерні риси правової системи ЄС, головні інститути ЄС, їхні функції, повноваження та механізми взаємодії в рамках…
-
210.00 ₴
У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс
-
206.00 ₴
У посібнику аналізується сутність ідеї європейської інтеграції, її еволюція протягом століть, досліджено ключові теорії та концепції європейської інтеграції, проведено їх змістовне зіставлення, розглянуто передумови й історію розвитку Європейського Союзу, процес поглиблення та розширення європейської інтеграції, сучасні тенденції розвитку, висвітлено характерні риси правової системи ЄС, головні інститути ЄС, їхні функції, повноваження та механізми взаємодії в рамках…
-
206.00 ₴
У навчальному посібнику розглядається поняття адміністративно-юрисдикційної діяльності поліції, аналізується склад адміністративного проступку, дається характеристика адміністративних проступків, підвідомчих поліції, порядок провадження у справах про адміністративні правопорушення, а також поняття доказів та доказування в адміністративно-юрисдикційній діяльності поліції. Конспективне змістовне тлумачення зазначених питань здійснюється з урахуванням положень Конституції та чинного адміністративного законодавства України. Розрахований для курсантів, слухачів, студентів…
-
-
205.00 ₴
В работе проведено исследование тепловых режимов помещений при различных видах электроотопления , экологически чистых и комфортных для людей. Проведен анализ эффективности различных систем и подбор оптимального режима работы системы отопления и ограждающих конструкций. Исследованы и внедрены на практике способы борьбы экологически чистым веществам на растительной основе CONTRRUST более эффективное, чем известные аналоги. Приведены общие принципы…
-
-
205.00 ₴
Розглядаються математичні методи та моделі, які застосовуються у різноманітних сферах економіки (як на мікро, так і на макрорівнях). Наводяться приклади розбудови та аналізу математичних моделей для достатньо широкого кола прикладних задач економічного аналізу. Проведення числових розрахунків зорієнтовано на застосування сучасних IT технологій. Магістрантам з економіки та науковцям, які займаються дослідженнями економічних явищ та процесів.
-
201.00 ₴
У навчальному посібнику розкривається процес становлення політології як науки, її специфіка, розвиток світової та української політичної думки, проаналізовано основні проблеми політичної теорії. Проблематика курсу викладена у вісімнадцяти темах, що охоплюють чотири модулі, відповідно до вимог державного стандарту нормативної дисципліни «Політологія + модуль «Основи демократії». Навчальний посібник рекомендовано для підготовки до семінарських занять, іспитів та заліків…
-
201.00 ₴
Поглиблeно сучасні наукові уявлeння щодо ролі комплeксних сполук мікроeлeмeнтів, зокрeма гліцинатів заліза, міді, цинку, марганцю та кобальту в профілактиці порушeнь мінeрального обміну у свиноматок та поросят. Встановлeно стимулюючий вплив гліцинатів мікроeлeмeнтів на гідролітичні та трансмeмбранні процeси в шлунково-кишковому тракті молодняка свинeй, процeси eритроцито- та лeйкоцитопоeзу в організмі поросних свиноматок. Розрахована на наукових працівників, аспірантів, студeнтів…
-
200.00 ₴
Навчальний посібник містить методи та моделі, що використовуються для прийняття управлінських рішень в різних сферах господарювання. Розкриваються теорії раціональної поведінки, особливості обробки інформації у зв’язку з прийняттям рішень. Викладений у посібнику матеріал надасть змогу студентам ознайомитися з базовими моделями, методами та алгоритмами прийняття рішень, оволодіти методологією та методикою побудови, аналізу й застосування математичних моделей в…
-
200.00 ₴
У посібнику розглянуті політичні та економічні доктрини Античності, Середніх віків, Нової та Найновішої епохи. Особлива увага приділена формуванню та розвитку соціально-економічної та політичної думки в Україні. Навчальний посібник підготовлено на основі типової програми курсу “Історія політичних та економічних вчень”. Автори намагалися представити з минулих концепцій саме ті, які в найбільшій мірі вплинули на сучасні погляди…
-
200.00 ₴
Від кількох років українська громадськість на Заході і західне суспільство мають змогу знайомитися з документами боротьби українського народу і репресій на Україні. Ці документи пробиваються на Захід з українських земель, де вони поширені у формі т.зв. захалявної літератури. Відомі зокрема такі більші публікації, як «Інтернаціоналізм чи русифікація» Івана Дзюби, «Репортаж із заповідника ім. Берії» Валентина…
-
200.00 ₴
Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і…
-
200.00 ₴
У посібнику в доступній для всіх формі розглянуто сутність, завдання та особливості розвитку маркетингу промислового підприємства як сучасної стратегії управління виробництвом і збутом промислової продукції з метою найбільш повного задоволення мінливих потреб організованих споживачів, а на цій основі – реалізації місії та досягнення цілей підприємства на ринку. Покликаний допомогти читачу засвоїти науково-теоретичні і практичні аспекти…
-
200.00 ₴
Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС “Магістр” спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.