Показаны все результаты (4)Цены: по убыванию
-

280.00 ₴
У підручнику систематизовано наукові досягнення і практичний досвід науковців та інженерів-технологів сироробної галузі України, Литви і Білорусі. Зокрема, наведено сучасну кваліфікацію сирів, вимоги до якості молока, особливості застосування бактеріальних заквасок, молокозсідальних ферментів, викладено технологію нових видів сирів, зокрема термокислотних, плавлених, з врахуванням сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості та апаратурного оформлення технологічних процесів.
-

257.00 ₴
Збірник включає методичні вказівки та рекомендації щодо сучасних вірусологічних, бактеріологічних та паразитологічних діагностичних досліджень гідробіонтів і середовища, в якому вони мешкають. У додатку подано рецепти виготовлення живильних середовищ і хімічних реактивів, перелік основного обладнання для вірусологічних, бактеріологічних та паразитологічних лабораторій, форми журналів для записів результатів досліджень, актів і протоколів, форми звіту та інша документація.Збірник призначений…
-

-

90.00 ₴
В книге приведена краткая историческая справка о развитии пивоваренной промышленности и пивоварения в разных странах мира, в Украине и в России. Приведена общая характеристика пива: биохимические, физиологические и органолептические свойства, химический состав и основные сорта. Коротко даны условия проведения дегустации пива и оценки показателей качества определенным количеством баллов. Большое внимание уделяется технологии пивного сусла, качество…