Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю
310.00 ₴
Лучшие условия покупки!
- Удовольствие гарантировано
- Беспроблемный возврат
- Безопасные платежи
У своїй книзі відомий невролог Девід Перлмуттер розповідає про відкриття, яке занадто довго зберігалося в медичній літературі: вуглеводи руйнують ваш мозок. Навіть так звані здорові вуглеводи, такі як цілісні зерна, можуть викликати деменцію, СДУГ, епілепсію, занепокоєння, хронічні головні болі, депресію, зниження лібідо і багато іншого. У цій революційній роботі розповідається, що доля вашого мозку не в ваших генах, а в їжі, яку ви їсте. Наріжним каменем усіх дегенеративних станів, включаючи порушення головного мозку, є запалення, яке може бути викликане вуглеводами, особливо що містять глютен або з високим вмістом цукру. Доктор Перлмуттер пояснює, що відбувається, коли мозок стикається з інгредієнтами в вашому щоденному раціоні, чому дієта з високим вмістом «хороших жирів» ідеальна, і як стимулювати зростання нових клітин мозку в будь-якому віці. Революційний чотиритижневий план доктора Перлмуттера показує, як зберегти мозок здоровим, енергійним і гострим, при цьому значно знижуючи ризик розвитку виснажливих неврологічних захворювань, а також позбавлення від більш поширених повсякденних станів — без ліків. Прості стратегії, смачні рецепти та щотижневі цілі допоможуть вам втілити план у життя. З сумішшю передових досліджень і доступних практичних порад, автор вчить вас, як взяти під контроль ваші «розумні гени», відновити здоров’я і насолоджуватися здоров’ям і життєвою силою на протязі всього життя.
Brand |
---|