Отображение 305–320 из 888Цены: по убыванию
-
201.00 ₴
Поглиблeно сучасні наукові уявлeння щодо ролі комплeксних сполук мікроeлeмeнтів, зокрeма гліцинатів заліза, міді, цинку, марганцю та кобальту в профілактиці порушeнь мінeрального обміну у свиноматок та поросят. Встановлeно стимулюючий вплив гліцинатів мікроeлeмeнтів на гідролітичні та трансмeмбранні процeси в шлунково-кишковому тракті молодняка свинeй, процeси eритроцито- та лeйкоцитопоeзу в організмі поросних свиноматок. Розрахована на наукових працівників, аспірантів, студeнтів…
-
201.00 ₴
Посібник повністю відповідає вимогам програми, рекомендованої Міністерством освіти і науки України. Містить фонетичний та лексичний матеріал, відомості з граматики української мови, сталі висловлювання мовного етикету, багатомовний словник. Основні теоретичні матеріали наведені українською, французькою та англійською мовами. Посібник відрізняється наочністю і містить численні пояснювальні схеми, таблиці та ілюстрації. Призначений для початкового вивчення української мови студентами-іноземцями вищих…
-
200.00 ₴
Посібник дає змогу учням і студентам при підготовці до іспитів поновити, доповнити, систематизувати знання із всесвітньої історії. Структура, виклад фактичного матеріалу зорієнтовані на програми вищих навчальних закладів. Враховуючи досвід підготовки абітурієнтів і студентів, автори подають матеріал таким чином, щоб допомогти їм зрозуміти логіку змін у суспільному житті, історичного процесу в цілому. Особливу увагу приділено питанням,…
-
200.00 ₴
Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і…
-
200.00 ₴
У посібнику в доступній для всіх формі розглянуто сутність, завдання та особливості розвитку маркетингу промислового підприємства як сучасної стратегії управління виробництвом і збутом промислової продукції з метою найбільш повного задоволення мінливих потреб організованих споживачів, а на цій основі – реалізації місії та досягнення цілей підприємства на ринку. Покликаний допомогти читачу засвоїти науково-теоретичні і практичні аспекти…
-
200.00 ₴
Розглядаються основні аспекти діяльності дипломатичних працівників, сутність та історичні етапи становлення дипломатичного протоколу. Висвітлено особливості дипломатичного листування, вимоги до дипломатичних документів, організації дипломатичних прийомів. Привертається увага до необхідності дотримання вимог міжнародної ввічливості та протокольної діяльності дипломатичного представництва. В окремому розділі розкриваються традиції дипломатії іноземних держав. Наведено короткий довідник дипломатичних термінів і понять. Для студентів та…
-
200.00 ₴
Розглянуто схеми водопостачання та водовідведення промислових підприємств. Висвітлено конструктивні й технологічні особливості систем водопостачання промислових підприємств, водозабірних споруд, станцій підготовки води, на яких передбачається фізико-хімічна та хімічна обробка води. Наводиться обґрунтування оборотних систем водопостачання. Розглядаються найбільш поширені системи водопостачання окремих типів підприємств і способи раціонального використання води. Розраховано на студентів, що навчаються за спеціальністю “Водопостачання…
-
200.00 ₴
Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС “Магістр” спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
-
200.00 ₴
Підручник «Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких, мисливських і промислових тварин в технологіях м'ясних продуктів. Підручник «Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціа- лізацій: «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технолоії харчування»; «Технології в ресторанному господарстві», та…
-
200.00 ₴
Конкурентостійкість підприємств сільського зеленоо туризму: теорія, механізм формування та управління
-
200.00 ₴
Підручник “Корпоративне управління: теорія та практика” передбачає системне викладення основ корпоративного менеджменту – теорію і практику управління корпоративними підприємствами в умовах ринкової економіки. Вирішуються задачі визначення проблем управління корпоративними правами власників, раціонального управління акціонерними товариствами та товариствами з обмеженою відповідальністю, встановлення специфіки роботи фондового ринку та встановлення балансу інтересів інвесторів, менеджерів і держави в межах…
-
200.00 ₴
У навчальному посібнику представлено організаційно-технічні аспекти працеохоронної діяльності на автотранспорті, які мають бути розглянуті під час вивчення дисципліни «Охорона праці в галузі» студентами ОС «Магістр» спеціальності «Транспортні технології (автомобільний транспорт)». У посібнику разом з теоретичними відомостями з різних тем навчальної дисципліни подано порядок виконання практичних завдань, розроблених на кафедрі охорони праці та інженерії середовища Національного…
-
196.00 ₴
На рівні сучасного розвитку наукових уявлень про психіатрію і наркологію у підручнику викладено матеріал цих дисциплін відповідно до навчальної програми. Значну увагу приділено питанням професійної діяльності фельдшера в роботі з пацієнтами психіатричного і наркологічного профілю, усебічно проаналізовано його цілі, завдання та професійні навички. Викладено сучасні уявлення про психіатричні та наркологічні хвороби, а також психопатологічні феномени,…
-
195.00 ₴
У навчальному посібнику послідовно викладено теоретичні, методологічні та практичні аспекти професійної етики практикуючих бухгалтерів, аудиторів та державних службовців контролюючих органів України. Окрема увага приділена питанням виникнення загроз порушення фундаментальних принципів та етичних
-
195.00 ₴
Посібник у загальній формі дозволяє ознайомити читачів з порядком оскарження судових рішень у адміністративному процесі з урахуванням специфіки адміністративно-процесуального законодавства України. Пропонуємо його для практикуючих правників, студентів юридичних факультетів, всіх зацікавлених громадян.
-
195.00 ₴
Посібник у загальній формі дозволяє ознайомити читачів з порядком оскарження судових рішень у господарському процесі з урахуванням специфіки господарсько-процесуального законодавства України. Пропонуємо його для практикуючих правників, студентів юридичних факультетів, всіх зацікавлених громадян.