Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв.

230.00 

Лучшие условия покупки!

  • Флажок Удовольствие гарантировано
  • Флажок Беспроблемный возврат
  • Флажок Безопасные платежи
ГАРАНТИРОВАНО БЕЗОПАСНОЕ ОФОРМЛЕНИЕ
  • Карта VISA
  • MasterCard
  • Apple Pay
Артикул: e39b45f35e6b Категория:

Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 050503 «Машинобудування» спеціалізації 05050313 «Обладнання переробних і харчових виробництв» і відповідно до робочої програми курсу «Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв». Розглянуто питання обслуговування та експлуатації на підприємствах харчової промисловості. Навчальний посібник може бути корисним для інженерно-технічних працівників проектних організацій і промислових підприємств, зокрема спеціалістам, які працюють на підприємствах харчової промисловості, торгівлі та підприємств ресторанного господарства

Brand