Технологія парфумерно-косметичних продуктів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Издательство ЦУЛ. 84115
190.00 ₴
Лучшие условия покупки!
- Удовольствие гарантировано
- Беспроблемный возврат
- Безопасные платежи
Наведено сучасну класифікацію, номенклатуру, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їхньої якості, основні принципи та особливості складання рецептури, теоретичні та інженерні основи їх отримання, упакування, транспортування, зберігання й використання, подано технологічні схеми виробництва парфумерно-косме- тичних продуктів різного агрегатного стану та перспективи їх виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів IV рівня акредитації напряму 6.051701 «Харчова технологія та інженерія» спеціальності «Тех- нологія жирів та жирозамінників» та спеціалізації «Технологія парфумер- но-косметичних продуктів». Беручи до уваги, що сучасна економічна політика в Україні спрямо- вана на створення сприятливих умов для розвитку підприємництва і вітчизняного виробництва, а також недостатність навчальної літерату- ри, цей навчальний посібник стане корисним для фахівців, що займаються даною проблемою, а також для широкого кола читачів.
Brand |
---|