Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі.: Підручник

245.00 

Лучшие условия покупки!

  • Флажок Удовольствие гарантировано
  • Флажок Беспроблемный возврат
  • Флажок Безопасные платежи
ГАРАНТИРОВАНО БЕЗОПАСНОЕ ОФОРМЛЕНИЕ
  • Карта VISA
  • MasterCard
  • Apple Pay
Артикул: b53608a9e861 Категория:

Підручник «Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі» відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», підготовлено згідно вимог «Методичних рекомендацій, щодо структури, змісту та обсягів підручників і навчальних посібників для вищих навчальних закладів і Порядок надання літературі грифів Міністерства освіти і науки України». У підручнику наведена характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів. Наведені дані біологічної цінності, хімічні і фізичні властивості вторинної сировини та відходів м'ясної галузі, їх склад. Розглянуті процеси переробки, шляхи раціонального використання вторинної сировини з наведенням обладнання, температурних режимів, вимогів до якості як сировини так і готової продукції згідно діючих нормативних документів. Значна увага акцентована на безвідходні і маловідходні технології переробки вторинної сировини, отримання біогазу з відходів виробництва (стічних вод,гною та посліду). Підручник рекомендовано для студентів спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», магістрантів, аспірантів і широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.

Brand