-
1,500.00 ₴
Елизавета Глинская — победитель телевизионного проекта «Мастер Шеф 2» Украина, выпускница школы кулинарного искусства Le Cordon Bleu в Париже, лауреат Чемпионата мира по кондитерскому искусству Mondial des arts sucres 2016 в Париже, основатель и преподаватель Кондитерской школы «GL». Книга имеет 17 разделов, более 130 десертов и 250 рецептур. Большая часть десертов – авторские. Все технологические…
-
1,350.00 ₴
На мелованной бумаге, на двух языках — русский и английский. Косяков Александр Николаевич — главный травматолог города Киев. В книге автор описывает азы ортопедии, делится накопленным опытом, впечатлениями и рассуждениями, которые были вызваны многочисленными операциями в области тазобедренного сустава. Также Александр Николаевич описывает наиболее «яркие» случаи, встречавшиеся в его практике, и указывает на ошибки, которых…
-
750.00 ₴
Несколько слов от автора: «Здесь собраны десерты моей семьи, ну и как ее неотъемлемая часть, я взяла на себя ответственность, собрать все воедино. Нет, нет, это не запечное яблочко, не клубника со сливками и даже не хлеб с маслом — это Вы и без меня сможете, все куда интереснее. При этом, уверяю, мне удалось сохранить…
-
350.00 ₴
Висвітлено історію, ареали поширення, харчове і лікувальне значення, біологічні особливості (ботанічна характеристика виду, морфологія, ріст і плодоношення, реакція на екологічні чинники), вирощування садивного матеріалу (особливості розмноження і дорощування), а також технології створення промислових насаджень і виробництва плодів чорниці високорослої (голубіки).
-
330.00 ₴
Наведено детальний аналіз існуючих способів фальсифікації молока коров’ячого заготівельного. Зазначено мету кожного зі способів фальсифікації, вплив на основні показники якості та властивості молока. Детально описано методи визначення всіх способів фальсифікації молока. Для працівників молочної промисловості, заготівельників та виробників коров’ячого молока, а також для підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології».
-
320.00 ₴
В учебнике на современной методологической базе изложена теория авиационных газотурбинных двигателей. Первая часть книги посвящена вопросам теории рабочего процесса авиационных газотурбинных двигателей. Во второй части изложены основы термогазодинамики и расчета параметров и характеристик элементов газотурбинных двигателей. В третьей части учебника рассматриваются методы расчета характеристик и эксплуатационных ограничений режимов работы авиационных газотурбинных двигателей. Четвертая часть посвящена…
-
275.00 ₴
Видання вчених Уманського національного університету садівництва з вивчення впливу доз, форм, строків застосування калійних добрив і польової сівозміни на формування калійного стану грунту, вилнесення калію врожаями, продуктивність сільськогосподарських культур. Висвітлено історію питання, теоретичні основи живлення рослин калієм, формування калійної складової родючості грунтів, умови ефективного застосування калійних добрив. Книга буде корисною науковим і науково-педагогічним працівникам,…
-
250.00 ₴
У посібнику подано загальні принципи та процеси проектування технічних об’єктів, відомості про сучасні технології проектування комп’ютерних систем та їх складових, основи технології автоматизації проектування програмного забезпечення комп’ютерних систем на різних проектних рівнях від функціонального до технологічного, основи автоматизацї процесів проектування комп’ютерних систем та їх складових.
-
250.00 ₴
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладівНавчальний посібник уміщує навчальні тексти, словники до кожної теми, різні типи вправ. Для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Менеджмент».
-
170.00 ₴
Наведено відомості про хімічний склад та властивості зернової маси як об'єкта зберігання і переробки. Розглянуто технологічні заходи, режими і способи, що забезпечують зберігання зернових мас. Висвітлено контроль якості зерна і насіння. Викладено найпоширеніші види шкідників хлібних запасів основи захисту від них.
-
150.00 ₴
Виробничо-практичне видання містить відомості прикладного характеру з організаційних і технологічних прийомів культивування винограду в господарствах різних форм власності. Розраховане для самостійного підвищення майстерності та вдосконалення професійних навичок фахівців галузі виноградарства. Автор висловлює подяку академіку НААН України В.В.Власову, професорам кафедр виноградарства та біології рослин ДАУМ Н.Д. Перстневу, А.І. Дерендовській, доценту кафедри землеустрою та кадастру ОДАУ О.Ю. Власовій…
-
150.00 ₴
У підручнику наведено основні положення загального матеріалознавства, охарактеризовано властивості, структуру і застосування сталей, чавунів, кольорових металів та їх сплавів, полімерів, неорганічних матеріалів, наноматеріалів та композиційних матеріалів, які використовуються у харчовій промисловості. Призначено для студентів вищих навчальних закладів галузей знань 13 «Механічна інженерія», 16 «Хімічна та біоінженерія» та 18 «Виробництво та технології».
-
150.00 ₴
Навчальний посібник присвячено принципам і прийомам формування об’єктів, будівель і споруд, а також правила формування демонстраційного матеріалу студентських архітектурних проектів. Розглянуто послідовність роботи над курсовими проектами з урахуванням усіх визначених методикою етапів. Посібник є базовим для вивчення основ архітектурного проектування.
-
150.00 ₴
Навчальний посібник містить професійно орієнтовані текстові матеріали з різних розділів біомедичної інженерії, наукового та професійного спілкування, відповідні лексичні та граматичні вправи і списки термінів згідно з навчальною програмою. Для студентів напрямів підготовки 0910 «Електронні апарати», 6.051402 «Біомедична інженерія».
-
120.00 ₴
В книзі описується організація перевезень вантажів, пасажирів та багажу у міжнародному сполученні; складена у відповідності з національним і міжнародним законодавством в галузі автомобільного транспорту. Для інженерно-технічних працівників автотранспортних підприємств та юристів, які займаються експлуатацією автомобільного транспорту і організацією перевізного процесу, студентам транспортних навчальних закладів.
-
100.00 ₴
Викладено основи теорії спортивно-туристської діяльності, методологічні принципи організації спортивного туризму. Розглянуто основні види, форми та маршрути спортивного туризму.